?GAUS Group Pozarevac :: Rasveta / LED rasveta / Dekorativna rasveta / Ugradna led rasveta

SKOFF Poland

SKOFF je profesionalna proizvodna kompanija, koja proizvodi rasvetu za kuhinjski nameštaj, kao i rasvetu za elemente u kupatilima. Kompanija raspolaže jedinstvenom dizajnerskom tehnikom koja ima za cilj da odgovori najvišim evropskim standardima.

SKOFF rasveta stvara toplu atmosferu, ne menja prirodne boje osvetljenih objekata, i svojim oblikom, detaljima i operativnošću oplemenjuju enterijer. Svi svetlosni ulošci su napravljeni od metala, tako da su vrlo visokog kvaliteta, a njihova galvanska obloga im garantuje dugogodišnju trajnost. Elektronski proizvodi kompanije SKOFF su razvijani upotrebom najnovijih tehnologija. Hermetička zatvorenost poliuretanskom smolom garantuje potpunu bezbednost u radu u prostorijama sa visokim nivoom vlažnosti vazduha, kao što su kuhinje i kupatila. Svaki proizvod je adaptiran za direktnu ugradnju na drvenu površinu.

GAUS Group i SKOFF Vam ponosno predstavljaju revolucionarnu rasvetnu soluciju:MUSIC LINE - SKOFF LED SISTEM


"Music Line" je SKOFF-ova nova, inovativna linija ultra ravnih rasvetnih tela, koja za izvor svetlosti koriste poluprovodničke LED diode. Ova linija je nastavak veoma cenjene i uspešne "LED clip" tehnologije. Nova rasvetna tela predstavljaju značajno unapređenje u odnosu na prethodne linije proizvoda. Kombinujući jedinstveni dizajn i karakteristične svetlosne efekte, "Music Line" rasveta stvara neponovljivu atmosferu, zahvaljujući poslednjoj LED tehnologiji. Ova rasvetna tela su jedinstvena, kako na poljskom, tako i na internacionalnom tržištu.

"Music Line" rasveta troši minimum električne energije, samim tim predstavlja visoku uštedu, i nameće se kao idealna solucija za prostorije u kojima je neophodno celodnevno osvetljenje. Kompaktnost i ravan dizajn su dodatne prednosti ove linije rasvete. Radni vek ovih tela se procenjuje na 50.000 radnih sati!

"Music Line" rasvetna tela emituju svetlost u dva smera: prvi je na dole, a drugi je sa boka i time ne samo da stvara fenomenalnu igru svetlosti, već sakriva direktan izvor svetla, čime stvara jedinstveni utisak. Ovaj karakteristični dizajn je patentiran od strane kompanije SKOFF.

"Music Line" rasveta, upotrebom LED tehnologije, minimizuje zračenje toplotne energije. To dozvoljava direktnu instalaciju rasvetnih tela na zapaljive materijale kao što su drvo i tekstil. Instalacija na sve materijale se obavlja veoma lako, upotrebom klasičnih adhezivnih materijala.