?GAUS Group Pozarevac :: Elektrooprema / Zastupanje inostranih firmi / Energetika / Marketing :: Detektori metala / Neodijum magneti / LED rasveta / Frekventni regulatori TOSHIBA

Profil preduzeća

GAUS Group je moderno organizovan i koncipiran poslovni sistem, nastao na temelju dugogodišnjeg iskustva u industriji. Preduzeće GAUS Group d.o.o. Požarevac osnovano je 2006. godine kao rezultat želje grupe profesionalaca da maksimalno iskoristi svoje iskustvo i kreativnost u razlicitim oblastima poslovanja.

Stečeni rejting - ozbiljnog, uspešnog i korektnog poslovnog partnera, omogucio nam je zakljucivanje poslovnih aranžmana i potpisivanje ekskluzivnih i distributerskih ugovora o zastupanju, sa renomiranim svetskim kompanijama u razlicitim oblastima.
Za veoma kratko vreme, uspeli smo da razvijemo široku mrežu partnera i saradnika. Visok kvalitet proizvoda koje prodaje, kao i usluge koje pruža, ucinili su da GAUS Group stekne odlicnu reputaciju kako u zemlji tako i u inostranstvu. Zahvaljujući istovremnom angažmanu preduzeća u potpuno različitim oblastima, prepoznata je tržišna prilika da se objedinjavanjem iskustava iz ovih oblasti razvije novi, jednistveni, način poslovanja koji današnje tržište sve više zahteva.

Upravo ta jedinstvenost predstavlja kamen temeljac GAUS Groupa. Svo svoje znanje i iskustvo ulažemo u ostvarivanje jednog veoma složenog cilja - omogućiti korisnicima konkretna rešenja, a proizvođačima brži i efikasniji kontakt i pristup korisnicima.

Aktivnosti našeg sistema organizovane su u četiri sektora:

• Spoljna i unutrašnja trgovina

• Inženjering i konsalting u oblasti energetike

• Zastupanje inostranih firmi

• Marketing

Možemo se pohvaliti veoma razvijenom mrežom saradnika i partnera u inostranstvu.Naš zajednički zadatak i osnovna uloga su poslovna saradnja u službi izvoza ili uvoza proizvoda i usluga, kao i razmena iskustva i kontakata. Trenutno, GAUS Group poseduje saradnike i partnere u sledećim zemljama : Austrija, Slovenija, Ukrajina, Italija, Velika Britanija, SAD, Poljska i Kina. Konstantno gradimo i proširujemo ovu mrežu u cilju internacionalizacija poslovanja naše Grupe.