?GAUS Group Pozarevac :: Elektrooprema / Zastupanje inostranih firmi / Energetika / Marketing :: Detektori metala / Neodijum magneti / LED rasveta / Frekventni regulatori TOSHIBA

Postanite deo tima

Kompanija GAUS Group je svesna činjenice da su ljudi najveća vrednost svakog preduzeća i zato mi konstatno ulažemo u razvoj ljudskog potencijala i jačamo timski duh unutar našeg poslovnog sistema.

Od svakog novog člana GAUS Group-a očekujemo da svojim radom i zalaganjem doprinese ostvarenju naših zajedničkih ciljeva, a mi pružamo izvanredne mogućnosti svima koji žele nove izazove i karijeru u dinamičnom i prijateljskom radnom okruženju.

GAUS Group je konstantno u potrazi za mladim, vrednim i motivisanim ljudima, i proces prijavljivanja se vrši tokom cele godine. Popunjavanjem upitnika i slanjem Vašeg CV-a, možete se prijaviti u bilo kom trenutku, čime automatski postajete deo baze podataka potencijalnih kadrova GAUS Group-a.

Mi ćemo Vas kontaktirati u trenutku kada se javi potreba za novim kadrovima, ukoliko zadovoljavate postavljene kriterijume.

Svoje radne biografije nam možete slati na office@gausgroup.com