?GAUS Group Pozarevac :: Elektrooprema / Zastupanje inostranih firmi / Energetika / Marketing :: Detektori metala / Neodijum magneti / LED rasveta / Frekventni regulatori TOSHIBA

Društvena odgovornost

Snažna društvena odgovornost ogleda se u brizi za dobrobit i sigurnost našeg osoblja i ljudi iz šire društvene zajednice.

Svi oni doprinose našem poslovanju. U saradnji sa radnicima, njihovim porodicama, lokalnom zajednicom i društvom u celini, GAUS Group se zalaže za održiv ekonomski razvoj u cilju poboljšanja kvaliteta života.

Obavezali smo se da radimo sa svim našim strateškim partnerima na izgradnji i održavanju odnosa medjusobnog poštovanja i poverenja. Naš cilj je da doprinesemo poboljšanju kvaliteta života naših zaposlenih, njihovih porodica i zajednice.

GAUS Group podstiče zaposlene da ostvaruju vrhunske rezultate. Zaposleni su upoznati sa jasno definisanim etičkim i kodeksom ponašanja, edukacije i napredovanja u kompaniji.

Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata našeg poslovanja, i služi nam kao smernica prilikom donošenja ispravnih poslovnih odluka i preduzimanja odgovarajucih akcija.